Skip to main content

SOBRE BLUE ISLANDS DIVING

Blue Islands Diving és un centre-escola de busseig i de sortides amb vaixell situat a Cala Galdana, a pocs passos d’aquesta impactant badia.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Enza i Pietro

Impulsors

Blue Islands Diving és un centre-escola de busseig i de sortides amb vaixell situat a Cala Galdana, a pocs passos d’aquesta impactant badia. A més del nostre projecte professional, que vam emprendre el 2021, aquest centre és una aposta per la nostra passió, la mar, i per una forma de vida més connectada amb la natura. Després de 10 anys a Milà, l’illa de Menorca i el seu entorn privilegiat és un regal per a nosaltres.

Impartim cursos de busseig SSI per a tots els nivells i especialitzacions, i oferim excursions en embarcacions per descobrir l’entorn natural de l’illa, a la superfície o a sota d’ella!

Menorca no és pas una elecció a l’atzar per a nosaltres. Vam escollir aquest lloc perquè ens representen els valors d’una reserva de biosfera, i ens esforcem diàriament per fer de la nostra activitat un actiu en favor de la sostenibilitat de l’illa. No treballam amb plàstics, feim servir productes de neteja ecològics i vegans, i estem involucrats en diversos projectes de monitorització i preservació de l’illa, com la iniciativa de ciència ciutadana Observadors del Mar o el projecte 0 Plàstic Menorca. A les nostres sortides parlem de la posidònia, de les àrees i espècies protegides de l’illa, de la increïble geologia de Menorca i de com interactuar amb el medi per garantir-ne la preservació.

Us esperam a Blue Islands Diving!

“Menorca no és pas una elecció a l’atzar per a nosaltres. Vam escollir aquest lloc perquè ens representen els valors d’una reserva de biosfera.”

ENZA LA BROCCA I PIETRO SICA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Urb Serpentona. Passeig De Riu 7 – Cala Galdana – 07750

Connectau