Skip to main content

SOBRE CAMÍ DE CAVALLS 360º

Camí de Cavalls 360° és la volta per etapes pel Camí de Cavalls, el sender ancestral de 185 km que recorre tota la costa menorquina. Una experiència personalitzada per aquest històric camí.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Joan Febrer i Clara Fullana

Impulsors

Camí de Cavalls 360° és la volta per etapes pel Camí de Cavalls, el sender ancestral de 185 km que recorre tota la costa menorquina. El projecte neix el 2011 impulsat per en Joan, un amant de l’esport a l’aire lliure i del BTT amb anys d’experiència en competicions per etapes. Poc després, el 2013, s’hi suma na Clara, i des de llavors es dediquen a personalitzar experiències a senderistes i esportistes per aquest històric camí.

Treballen amb petits grups i amb modalitats estandarditzades, que adapten per dissenyar el Camí de Cavalls 360° a la mida de les necessitats de cada participant. A peu o amb bicicleta, volta sencera, mitja volta o en etapes comptades, cada visitant del Camí de Cavalls escull la ruta. L’objectiu és poder facilitar una experiència enriquidora en el camí, que discorre per alguns dels paisatges més espectaculars de l’illa.

Tenir cura d’aquest camí i de tot allò que ens ofereix és fonamental per a en Joan i na Clara, per això treballen des del 2017 amb l’administració insular en projectes de conservació del Camí de Cavalls. Tant l’empresa com els participants de Camí de Cavalls 360° a través de les seves donacions posen el seu granet de sorra per fer que l’activitat suposi millores concretes en el camí.

“Com a organitzadors de la volta Camí de Cavalls 360° estem convençuts que fent un ús responsable del camí és com el mantenim viu.”

JOAN FEBRER I CLARA FULLANA, IMPULSORS

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer Comte de Cifuentes, 89, Ciutadella de Menorca.

Connectau