Skip to main content

SOBRE KARETTA EXPEDITIONS

Karetta Expeditions és l’única empresa de l’illa que fa ús de caiacs de travessa per a les sortides de dia, una decisió sustentada en la manera com conceben la navegació.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Lucas, Isa i Dídac

Impulsors del projecte

Karetta Expeditions és el projecte de n’Isa, en Lucas i en Dídac, tres guies de natura amb més de 15 anys d’experiència en l’esport d’aventura i el turisme actiu a Menorca. Fa vuit anys van confluir en aquesta iniciativa units per la passió per la natura i pel caiac de mar com a mitjà d’exploració i descobriment.

És l’única empresa de l’illa que fa ús de caiacs de travessa per a les sortides de dia, una decisió sustentada en la manera com conceben la navegació. Aquesta embarcació ancestral de la cultura Inuit és capaç de recórrer distàncies més llargues amb menys esforç, és còmoda i lleugera, fabricada amb materials d’alta qualitat.

Amb Karetta Expeditions podreu triar entre rutes curtes de 4 y 6 hores, a travesses de diversos dies descobrint magnífics espais naturals de Menorca només accessibles per mar. Tot això amb un denominador comú, una filosofia basada en el respecte per l’entorn privilegiat de l’illa, el compromís per la seva conservació, i l’amor per la navegació expedicionària unida al caiac, com si es tractés d’una closca, igual que les tortugues marines Caretta caretta, que donen nom a aquest bonic projecte.

“Posem en valor una manera de navegar i conèixer l’illa, en grups reduïts i a bord d’una embarcació mil·lenària que suposa una experiència en si mateixa.”

KARETTA EXPEDITIONS

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Avinguda Central, 12, 07710, Sant Lluís

Connectau