Skip to main content

SOBRE BINIBECA DIVING

Binibeca Diving és un centre de busseig especialitzat en la Reserva Marina de l’Illa de l’Aire i les coves de Cap d’en Font. Practica un busseig sostenible i responsable amb l’entorn prenent com a base una bona formació dels submarinistes.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Meri García

Instructora

Situat a pocs minuts de la platja de Binibeca, aquest centre de busseig neix quan en Pau i na Meri decideixen aventurar-se i recollir el projecte en el qual ja feia anys que hi treballaven com a instructors. Va ser un dels primers centres de busseig de l’illa, fa ja més de 25 anys. Amb àmplia experiència com submarinistes a Menorca, aquesta parella de bussejadors té clar que la base per a un submarinisme respectuós amb el fons marí rau en una formació de qualitat, en ensenyar a la gent a bussejar de forma conscient, amb el medi, l’equip i el grup amb el qual se submergeix: ser “bussejadors pensants”.

Després, només es tracta de divertir-se sent espectadors de l’espectacular mitjà submarí de Menorca i les seves reserves marines. Una illa amb una geologia submarina excepcional i molta visibilitat gràcies a la posidònia oceànica. Descobreix derelictes, coves, esculls, túnels i galeries, el joc de llums i ombres i la biodiversitat marina de Menorca realitzant busseig sostenible.

“Per practicar un busseig sostenible i respectuós amb el medi marí és necessari fomentar una formació en busseig de qualitat i transmetre un coneixement del medi que ajudi els alumnes a estimar i respectar la nostra mar.”

MERI GARCÍA, INSTRUCTORA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Consum eficient d'aigua

L’aigua a Menorca és un recurs escàs. L’empresa ha incorporat sistemes d’estalvi d’aigua, fa un ús eficient dels recursos hídrics i ha reduït l’empremta hídrica de la seva activitat.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Urbanització Cala Torret, Local 5, 6, 7, 9 y 12 – 07711 Sant Lluís

Connectau