Skip to main content

SOBRE SPORTS & KAYAK MENORCA

Sports&Kayak Menorca és una empresa multiaventura amb seu a Cala Torret, Cala a Porter, Sant Tomàs i al port d’Addaia que treballa per mostrar l’illa de la forma com la veuen els menorquins i les menorquines.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

David Mascaró

Impulsor

Sports&Kayak Menorca és una empresa multiaventura amb seu a Cala Torret, Cala a Porter, Sant Tomàs i al port d’Addaia, punts estratègics des d’on donar a conèixer els llocs més emblemàtics del nord i del sud de l’illa. El seu impulsor, David Mascaró, és professor d’educació física i piragüista professional. De la seva passió va voler fer una forma de vida, així que amb un 4×4 i un remolc va començar a oferir sortides amb caiac per descobrir Menorca des de la mar. Ara Sports&Kayak està format per 16 persones, i la seva oferta s’ha ampliat al pàdel surt, barques i velers o la bici elèctrica.

La idea amb què treballa Sports&Kayak és que qui visita Menorca conegui l’illa de la manera com la veuen els menorquins i menorquines. Gaudir de les aigües, les platges, els senders i l’entorn sabent, per exemple, quina funció té i com tenir cura de la posidònia, com protegir els sistemes dunars i les zones d’interès geològic, respectar els traçats o conèixer les àrees protegides.

El seu equip ha estat format específicament per cuidar i guiar el visitant a la pràctica esportiva de forma segura i respectuosa, i per transmetre la cultura, la història i la visió de la reserva de biosfera de Menorca.

“Al visitant li agrada conèixer els valors i les bones pràctiques de la Reserva de Biosfera. Transmetre aquest coneixement contribueix, a més, a evitar problemes al mar.”

DAVID MASCARÓ, IMPULSOR

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

C/ Passeig dels Porxos 19, Cala Torret – Binibeca Nou, Sant Lluís

Connectau