Skip to main content

SOBRE ES CELLERET DE CAS COMTE

A la Ciutat Noble de Ciutadella, i situada a una sala subterrània del palau de Cas Comte, hi ha aquesta acollidora botiga dedicada a la venda de productes típics de Menorca.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Joan Gomila

Gerent

A la Ciutat Noble de Ciutadella, i situada a una sala subterrània del palau de Cas Comte, hi ha aquesta acollidora botiga dedicada a la venda de productes típics de Menorca. L’edifici, del 1839, també es coneix com a palau Torre-Saura, i és considerat el millor exemple d’arquitectura civil neoclàssica de l’illa.

La botiga forma part així d’un petit tros d’història de Menorca, i en el seu interior s’hi manté viva la seva cultura gastronòmica. Les voltes de marès i els prestatges plens de productes menorquins ens recorden la llarga tradició artesanal de l’illa. No en va els aliments que es venen a Es celleret de Cas Comte es segueixen elaborant respectant tots els processos com ho feien les generacions passades de totes les famílies de productors representades en aquest petit comerç: formatges, sobrassada, vins, olis, ginebra, sal, melmelades, mel… Petites explotacions seleccionades pel seu exquisit producte.

No hi poden faltar els dolços artesanals de Sa Sucreria, la propietat que regenta aquesta botiga. Carquinyols, pastissets, crespells, duquesites, amargs o les seves famoses ensaïmades… Han recollit un llegat que des del 1875 i amb cinc generacions de mestres artesans avala els seus productes de rebosteria menorquina. Sense dubte una visita obligada a Ciutadella.

“A Es celleret donem a conèixer una part de la nostra cultura i a tots els productors que la mantenen viva.”

JOAN GOMILA, GERENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer Major des Born, 6 – Ciutadella de Menorca

Connectau