Skip to main content

SOBRE ISABEL MARTÍN SINTES GUIA OFICIAL

Guia turística amb més de 20 anys d’experiència que ofereix rutes turístiques articulades al voltant dels valors de la Reserva de Biosfera de Menorca. En la seva oferta inclou aspectes culturals, gastronòmics, arqueològics, d’artesania, art, paisatge, fotografia, astronomia, senderisme, i experiències d’ecoturisme, entre d’altres.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Isabel Martín

Guia

Conscient que cada racó té una història a contar, presento l’Illa com un lloc on el desenvolupament d’una societat en equilibri amb la natura és una prioritat, donant visibilitat als elements que aconsegueixen, dia a dia, que Menorca sigui una Reserva de Biosfera. Parlo d’arrelament a la terra, de les diferents cultures que han configurat la personalitat de l’illa, de la seva història, de l’evolució del paisatge, en definitiva, de les particularitats del nostre patrimoni natural i cultural.

Amb més de vint anys d’experiència en turisme, i més de 45 països visitats, sóc una enamorada de la natura, les tradicions, la gastronomia, la música i les arts, que m’inspiren per comunicar-me, així que amb gust intento introduir els nostres visitants en aquest “micromón” d’emocions i sensacions que ofereix l’illa.

Com a guia oficial habilitada, realitzo visites guiades en les quals podem incloure aspectes culturals, gastronòmics, arqueològics, artesania, art, paisatge, fotografia, astronomia, senderisme, fins i tot realitzo experiències d’ecoturisme com els “banys de Bosc”.

Llengües: Anglès, espanyol, català, italià i alemany.

“Com a guia, em considero una persona artesana de les experiències guiades, de manera que m’encanta elaborar propostes a mida tenint en compte els gustos i interessos dels meus clients, visites que apropen a les diferents realitats d’aquesta joia que és Menorca com a Reserva de Biosfera”

ISABEL MARTÍN SINTES

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Patrimoni i Cultura local

Aposta per la preservació del patrimoni cultural de Menorca, respectant i fomentant les diferents formes d’expressió i l’activitat dels practicants.

Protecció del medi nocturn

Implementa pràctiques i tecnologia per minimitzar la contaminació lumínica i contribueix al coneixement, el gaudi i la qualitat del cel nocturn de l’illa, reconegut amb la certificació Starlight.