Skip to main content

SOBRE LA CASA DEL GELATO

Des de fa 25 anys Laura Demurtas i la seva família regenten aquesta singular gelateria italiana sota tres màximes: el respecte pel producte, la cura el client i la protecció del territori.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Laura Demurats

Titular

Gelat de figa de moro, de pera de Sant Joan, de meló marina de Menorca … Són alguns dels sabors que es troben al costat dels grans clàssics a La Casa del Gelato, una parada obligada al port de Maó. Des de fa 25 anys Laura Demurtas i la seva família regenten aquesta singular gelateria italiana sota tres màximes: el respecte pel producte, la cura del client i la protecció del territori. Un treball integral que porta l’elaboració de gelats una mica més enllà, unificant la tècnica i tradició italiana amb el producte local de Menorca.

Anys de proves i experimentació amb la millor matèria primera avalen el seu producte, un dels gelats amb més reconeixement de l’illa. Elaborats amb llet 100% de Menorca de qualitat certificada o únicament amb fruita procedent de les finques amb què treballen. La seva carta canvia cada dia, depenent de les elaboracions i de la temporada. Deixa’t aconsellar per na Laura, sap com ha madurat la fruita, com és l’última remesa de llet i quin sabor està especialment saborós avui.

El seu compromís pel km0 els ha portat a reduir el seu impacte al mínim. Fan ús eficient d’aigua i electricitat, compten amb un sistema de refrigeració amb certificació de baix impacte i prescindeixen dels plàstics: les culleretes, les terrines o els envasos per endur, entre d’altres, són compostables. El gelat és un caprici, i com a tal s’ha de gaudir. Millor si és producte de Menorca, sa, natural i respectuós.

“El gelat és un caprici, i com a tal s’ha de gaudir. M’agrada pensar que fa 25 anys que treballam per regalar aquests moments.”

LAURA DEMURTAS, TITULAR DE LA CASA DEL GELATO

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Moll de Llevant, 231 – 07701 Maó

Connectau