Skip to main content

SOBRE LLATINA BOATS

Llatinaboats compta amb embarcacions amb més d’un segle d’història. Ara permeten transmetre coneixement i història, i viure l’experiència marinera de navegar en una embarcació tradicional.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Teo Valente

Director

De l’amor per la navegació, i per les sensacions que transmet navegar en un vaixell de fusta neix Llatinaboats, un petit projecte turístic per fer valdre el patrimoni marítim i la navegació tradicional impulsat per Teo Valente. A Menorca, no hi ha dubte que el llaüt i la vela llatina encarnen aquest patrimoni, símbols indiscutibles de la mar a les Illes Balears.

Llatinaboats compta amb embarcacions amb més d’un segle d’història que han solcat la nostra mar com antic correu entre Menorca i Mallorca, han estat embarcacions de pesca tradicional o participat en antigues regates. Ara permeten transmetre coneixement i història, i viure l’experiència marinera de navegar en una embarcació tradicional.

Conèixer la Costa Nord de Menorca sortint des de la badia de pescadors de Fornells o navegar per la Reserva Marina del Nord de Menorca. Una experiència connectada amb el paisatge, l’entorn i el patrimoni.

“Navegar amb tranquil·litat i viure l’experiència més que veure coses. La filosofia d’anar a poc a poc i gaudir del plaer de la navegació”

TEO VALENTE, DIRECTOR

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Patrimoni i Cultura local

Aposta per la preservació del patrimoni cultural de Menorca, respectant i fomentant les diferents formes d’expressió i l’activitat dels practicants.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Passeig Marítim Poeta Gumersind Riera, pantalans blaus – 07740 Fornells

Connectau