Skip to main content

SOBRE MENORCA WALKING BIRDS

Menorca Walking Birds posa a la teva disposició guies experts en ornitologia, flora, naturalesa i experimentats senderistes coneixedors dels llocs més recòndits i bells de Menorca, de la seva història i peculiaritats.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Javier Méndez

Director

Sempre he estat un gran amant de la natura, de manera que durant tota la meva vida m’he dedicat a conèixer l’illa  en profunditat i les espècies que l’habiten, primer com a hobby, més endavant realitzant estudis i investigacions sobre aus i altres vertebrats de Menorca . El que va començar com una afició ha anat transformant-se a poc a poc en una forma de vida. Ara, tota l’experiència adquirida em serveix per mostrar als visitants la fauna i la flora de l’illa, els seus llocs més recòndits, la seva història i peculiaritats, i la qualitat de vida que tot això ens aporta.

La riquesa natural de Menorca és extraordinària, i les seves particularitats pel que fa a situació i conservació fan de l’illa un lloc idoni per a l’observació d’espècies. Amb Menorca Walking Birds vull donar a conèixer tot el que hi ha més enllà dels humans a l’illa, i que aquest coneixement faci que tots actuem amb coneixement de causa.

“La meva feina m’ofereix la possibilitat de donar a conèixer el lloc en el qual vivim. Només això pot fer que respectem i estimem la nostra terra.”

JAVIER MÉNDEZ

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Connectau