Skip to main content

SOBRE MENORCAVENTURA

MenorcAventura, és una empresa multiaventura que treballa des de fa 8 anys donant a conèixer alguns dels paratges més espectaculars de la costa sud i nord de l’illa: coves marines, cales d’aigües cristal·lines o impressionants jaciments de la Menorca Talaiòtica.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Sandra Rubio

Impulsora de MenorcAventura

MenorcAventura, amb seu a Cala En Porter, treballa des de fa 8 anys donant a conèixer alguns dels paratges més espectaculars de la costa sud i nord de l’illa: coves marines, penya-segats, cales d’aigües cristal·lines o impressionants jaciments de la Menorca Talaiòtica. A bord d’un caiac o d’una barca, pujats a una taula de paddle surf o a peu, l’equip de MenorcAventura cerca que les persones que els acompanyen a les travesses coneguin Menorca des del respecte per la preservació de l’entorn.

Durant les seves activitats es parla de la fauna, la flora, la geologia o la història de l’illa, i centren el seu missatge en la importància que té el seu comportament al medi natural. Intenten que aquest impacte sigui sempre positiu, per això les sortides serveixen també per recollir residus o plàstics de la mar, i s’organitzen batudes per netejar platges o trams costaners.

L’altre pilar de MenorcAventura és fomentar l’esport i les activitats saludables tenint cura de les persones. La plantilla és ideal per fer-ho: una geòloga, guia de busseig i professora de vela, monitors de piragüisme i graduats en cicles esportius, professors d’educació física i educació especial, i una diplomada en turisme. Són Mar, Eva, Miquel, Dhira, Sergi, Manuel, Soni, Mireia, Pau, Kristian, Marina i Sandra.

“La reserva de biosfera ens dóna l’oportunitat de conservar el nostre patrimoni: recursos naturals, identitat i qualitat de vida. És un regal que la nostra illa ho sigui, i suposa un compromís per part de tots.”

SANDRA RUBIO, IMPULSORA DE MENORCAVENTURA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Av. Central, 99 – 07714 Cala En Porter (Alaior)

Connectau