Skip to main content

SOBRE PADLE TOUR MENORCA

A les nostres sortides ens agrada transmetre aquesta passió, i els valors que han fet de Menorca una illa que pot presumir del seu estat de conservació. A més, qui rema amb nosaltres també pot contribuir a la seva conservació: no fem servir plàstics, i recollim aquells que trobem en les nostres travessies.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Lluis Gomila

Després de 8 anys com a instructor de surf per la península vaig decidir tornar al lloc on vaig néixer i crear Paddle Tour Menorca amb la meva parella. Na Marga i jo hem volgut anar més enllà del lloguer de taules i ensenyar que és de veritat aquest esport a qui vulgui aprendre-ho. Coneixem la mar, l’entorn i el clima,  quan acompanyem els nostres clients, a més de conèixer-los i fer amistat amb ells, ens agrada ensenyar-los els racons més privilegiats de l’illa i aconseguir que gaudeixen de l’experiència en condicions de màxima seguretat.

Paddle Tour Menorca és una petita empresa d’apassionats de la mar i de l’illa. A les nostres sortides ens agrada transmetre aquesta passió, i els valors que han fet de Menorca una illa que pot presumir del seu estat de conservació. A més, qui rema amb nosaltres també pot contribuir a la seva conservació: no fem servir plàstics, i recollim aquells que trobem en les nostres travessies. No tenim lloc físic, el que ens permet buscar les millors condicions per a la pràctica del SUP.

“Les pràctiques sostenibles de vegades només requereixen tornar a la senzillesa de les coses. Malgrat la seva complexitat, per aquest esport només es necessita una taula i un rem. Amb això ja pots gaudir de l’illa sense exercir un impacte sobre ella”

LLUIS GOMILA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

C/Valencia n6 Planta Baixa – Ciutadella

Connectau