Skip to main content

SOBRE VINYES BINITORD

Una aposta per la viticultura sostenible amb una línia de vins mediterranis d’alta gamma elaborats buscant l’equilibri entre la tradició i l’avantguarda.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Clara Salord

Gerent

Després d’un llarg període d’experimentació, en Joan, na Bernadette, en Toni i na Sisca decideixen crear aquesta bodega familiar en una petita finca a Ciutadella. La seva passió pel vi i el seu interès per recuperar la tradició vitivinícola a Menorca va ser el que els va portar el 2002 a començar a fer proves amb la vinya a la finca familiar d’en Joan. El 2007, perfeccionada la tècnica, neix Vinyes Binitord amb una línia de vins mediterranis d’alta gamma: negre, blanc, rosat i vermut elaborats buscant l’equilibri entre la tradició i l’avantguarda.

La seva aposta per la viticultura sostenible els va portar fa ja més de 10 anys a integrar-se en la Custòdia Agrària i a la producció integrada fent servir adob orgànic. Clara, el relleu generacional d’aquest petit grup impulsor, s’ha posat al capdavant per seguir implementant millores que els portin a la producció ecològica.

“Volem recuperar el vi a Menorca apostant per la conservació dels valors naturals de l’illa.”

CLARA SALORD, GERENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Bones pràctiques agràries

Incorpora la sostenibilitat a les pràctiques i mitjans de producció agrària aplicant agricultura ecològica, agricultura regenerativa, acords de custòdia agrària o pràctiques tradicionals, i cultiva productes d’alta qualitat que conserven el medi en què es produeixen.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Camí lloc de Monges, s/n – 07769 Ciutadella de Menorca

Connectau