Skip to main content

SOBRE ELITECHIP

EliteChip presta serveis de control, presa de temps i confecció de resultats a més de 300 esdeveniments esportius i organitza 25 competicions a l’any amb l’objectiu de diferenciar Menorca com a destinació turística esportiva vinculada a la sostenibilitat.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Guillem Bosch

Fundador

Guillem Bosch va ser corredor professional durant més de 20 anys. A més de guanyar diversos campionats de les Illes Balears durant aquella etapa, el pas per la Federació d’Atletisme balear i la passió per l’esport van fer que a poc a poc s’introduís en qüestions organitzatives i tècniques de les carreres esportives. Això el porta a fundar el 2008 EliteChip, la jove empresa que encapçala i que està especialitzada a organitzar i cronometrar esdeveniments esportius.

Més d’una dècada després EliteChip presta serveis de control, presa de temps i confecció de resultats a més de 300 esdeveniments esportius i organitza 25 competicions a l’any. Una de les joies de la corona és el Trail Menorca Camí de Cavalls, i potser la prova que defineix també la seva filosofia: diferenciar Menorca com a destinació turística esportiva vinculada a la sostenibilitat i la protecció del nostre patrimoni natural.

Aquesta visió implica un control estricte i prevenció de residus durant les competicions, l’ús de material reutilitzable i producte local o donar als corredors informació sobre mesures de conservació del medi. Per Guillem, “gaudir del medi implica conservar-lo”, per això reinverteixen beneficis en la conservació del Camí de Cavalls i de l’entorn natural de Menorca.

“Menorca té un entorn espectacular, tranquil·litat, gastronomia i proves esportives ben organitzades. Hem de ser conscients d’aquest potencial i les nostres pràctiques sempre han d’anar encaminades a conservar aquest patrimoni.”

GUILLEM BOSH, FUNDADOR

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer de Velázquez, 8A – Ciutadella de Menorca

Connectau