Skip to main content

SOBRE ES CELLERET DE MAÓ

La nodrida varietat de productes presents en aquesta botiga provenen de petites finques escollides per la qualitat de les seves elaboracions, per haver sabut mantenir tècniques i receptes, i per conservar el patrimoni immaterial de la gastronomia menorquina.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Joan Gomila

Gerent

Situada al bell mig de la ciutat, Es celleret de Maó és la botiga germana d’Es celleret de Cas Comte de Ciutadella, i com aquesta, un petit comerç de productes típics de Menorca. Després de la bona acollida a Ciutadella, Joan Gomila, el propietari, va decidir provar sort a Maó i oferir-hi també la millor selecció de productes artesanals de l’illa.

La nodrida varietat de productes presents en aquesta botiga provenen de petites finques escollides per la qualitat de les seves elaboracions, per haver sabut mantenir tècniques i receptes, i per conservar el patrimoni immaterial de la gastronomia menorquina. Igual que la seva homòloga a Ciutadella, Es celleret de Maó integra a la seva selecció elaboracions d’explotacions properes al comerç, per la qual cosa trobareu productes diferenciats segons allà on aneu.

Formatges, sobrassada, vins, olis, ginebra, sal, melmelades, mel, cervesa, aromàtiques o safrà de Menorca, i per descomptat, els dolços artesanals de Sa Sucreria, mestres artesans des de 1875. Un recorregut per la tradició gastronòmica de Menorca.

“A Es celleret donem a conèixer una part de la nostra cultura i a tots els productors que la mantenen viva.”

JOAN GOMILA, GERENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer de Hannover, 41 – Maó

Connectau