Skip to main content

SOBRE ES TAST DE NA SÍLVIA

Es Tast de na Sílvia és un dels emblemes de la restauració del poble de Ciutadella. Tradició i avantguarda, un engranatge de l’economia circular de l’illa i la millor defensa del producte i la gastronomia de Menorca.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Sílvia Anglada i Toni Tarragó

Directors

Es Tast de na Sílvia és un dels emblemes de la restauració del poble de Ciutadella. Es podria dir que la seva història es remunta a la infància de la seva xef, na Sílvia Anglada, a la cuina de la seva àvia i de la seva mare, i a l’hort de casa; passa pel restaurant familiar, Ca n’Anglada, i per la cuina de tota la vida, fins a arribar a ser el que és avui, l’únic restaurant de les Illes Balears certificat Slow Food i km 0, i amb una filosofia ben clara: gastronomia menorquina amb producte local i de temporada.

El seu menú s’elabora diàriament després d’acudir al mercat i veure de primera mà quins productes ofereixen els seus proveïdors de confiança. És una tasca de na Sílvia i en Toni. Junts conformen l’alma mater d’aquest acollidor restaurant. Ella als fogons, ell com a cap de sala i nexe d’unió entre el camp i la mar de Menorca, la cuina i els comensals. El que arriba al plat, en paraules d’en Toni, és un mos de Menorca rescatat del receptari tradicional menorquí i interpretat per Sílvia.

Es Tast de na Sílvia és tradició i avantguarda, un engranatge de l’economia circular de l’illa i la millor defensa del producte i la gastronomia de l’illa.

“La nostra cuina consisteix a cercar dia a dia la millor proposta gastronòmica amb el que ens ofereix el camp i la mar de Menorca.”

SÍLVIA ANGLADA I TONI TARRAGÓ

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Receptes i gastronomia tradicional

Fa ús del receptari i del coneixement gastronòmic tradicional de Menorca i preserva els sabors, els plats i les pràctiques culinàries ancestrals transmeses a l’illa de generació en generació.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer Santa Clara, 14 – Ciutadella de Menorca

Connectau