Skip to main content

SOBRE RESTAURANT SANT JOAN DE BINISSAIDA

El restaurant Ses Culleres, a l’hotel rural Sant Joan de Binissaida, és la branca gastronòmica del projecte de la família Quintana Seguí en col·laboració amb el grup Ses Forquilles. Un fidel reflex de la gastronomia menorquina i mediterrània amb productes de la finca.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Roberta Rolón

Directora

El restaurant de Sant Joan de Binissaida és la branca gastronòmica del projecte que la família Quintana Seguí va iniciar l’any 1994, amb l’adquisició de la finca del mateix nom. Profundament convençuts del valor del fruit de la terra, han volgut plasmar l’estima a Menorca també a través del seu restaurant. I, per aquest motiu, van confiar el servei al grup menorquí de Ses Forquilles.

Els valors que es couen en els fogons de Sant Joan de Binissaida van trobar l’equilibri perfecte amb la visió del grup Ses Forquilles, que té com un dels seus primers exponents la qualitat i coneixement sobre el producte illenc. Així, la carta del restaurant és un fidel reflex de la gastronomia menorquina i mediterrània, on els productes de la mar i la terra es reguen amb oli elaborat a la mateixa finca. No és l’únic aliment del menú que surt directament de les terres de Sant Joan de Binissaida. I, els que no es produeixen a la finca, arriben de proveïdors locals, que asseguren la màxima qualitat dels plats.

A banda de la proposta purament gastronòmica, el restaurant de Sant Joan de Binissaida ofereix una experiència immersiva en l’ambient mediterrani que caracteritza Menorca a través dels seus espais. Per una banda, la terrassa, des de la qual es poden observar els elements arquitectònics de la casa; i, per altra, la pèrgola amb vistes al pati i la bocana del port de Maó com a teló de fons de vetllades al fosquet.

“Tornam a mirar cap a la terra per treure’n el millor que ens pot oferir. I posar-lo al teu plat.”

ROBERTA ROLÓN, DIRECTORA DE SANT JOAN DE BINISSAIDA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Receptes i gastronomia tradicional

Fa ús del receptari i del coneixement gastronòmic tradicional de Menorca i preserva els sabors, els plats i les pràctiques culinàries ancestrals transmeses a l’illa de generació en generació.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Camí de Binissaida, 108 – Es Castell

Connectau