Menorca

Es Tast de na Sílvia

"La nostra cuina consisteix a cercar dia a dia la millor proposta gastronòmica amb el que ens ofereix el camp i la mar de Menorca" - Sílvia Anglada i Toni Tarragó

Es Tast de na Sílvia és un dels emblemes de la restauració del poble de Ciutadella. Es podria dir que la seva història es remunta a la infància de la seva xef, na Sílvia Anglada, a la cuina de la seva àvia i de la seva mare, i a l’hort de casa; passa pel restaurant familiar, Ca n’Anglada, i per la cuina de tota la vida, fins a arribar a ser el que és avui, l’únic restaurant de les Illes Balears certificat Slow Food i km 0, i amb una filosofia ben clara: gastronomia menorquina amb producte local i de temporada.

El seu menú s’elabora diàriament després d’acudir al mercat i veure de primera mà quins productes ofereixen els seus proveïdors de confiança. És una tasca de na Sílvia i en Toni. Junts conformen l’alma mater d’aquest acollidor restaurant. Ella als fogons, ell com a cap de sala i nexe d’unió entre el camp i la mar de Menorca, la cuina i els comensals. El que arriba al plat, en paraules d’en Toni, és un mos de Menorca rescatat del receptari tradicional menorquí i interpretat per Sílvia.

Es Tast de na Sílvia és tradició i avantguarda, un engranatge de l’economia circular de l’illa i la millor defensa del producte i la gastronomia de l’illa.

GALERIA

ELS NOSTRES PRODUCTES


  • producte local i de temporada
  • restaurant Slow Food i Km0

ON TROBAR-NOS


Es Tast de na Sílvia

Carrer Santa Clara, 14. Centro històric. 07760, Ciutadella, Menorca.

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Toni Tarragó
Adreça:
Carrer Santa Clara, 14 (Veure Mapa)
Municipi:
Ciutadella
Telèfon:

 

Instagram: