Skip to main content

SOBRE SES BARQUES DES GRAU

Ses barques des Grau és un petit negoci familiar de lloguer d’embarcacions situat al Parc Natural de s’Albufera des Grau, nucli de la reserva de biosfera de Menorca.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Paulino Maria i Jaume Maria

Impulsors

Ses Barques des Grau és un petit negoci familiar de lloguer d’embarcacions creat el 2020. Tant el meu fill, Jaume Maria, com jo, Paulino Maria, portem tota una vida vinculats a la mar, a la navegació i a Es Grau, on hem nascut i vivim. Actualment, ens dediquem a mostrar als nostres clients l’espectacular paratge natural que ens envolta, el Parc Natural de s’Albufera des Grau i nucli de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Disposem de 6 embarcacions de petita eslora equipades amb sonda de profunditat i GPS. L’usuari només ha de seguir la ruta indicada a la pantalla i pot visitar, d’aquesta manera, la gran diversitat de platges i cales verges d’aquesta àrea. Per nosaltres la cura de l’entorn i de les nostres aigües és primordial, per això promovem una navegació responsable i segura. Amb cada client realitzem una sortida demostrativa d’uns 20/30 minuts en la qual els expliquem les zones d’ancoratge, característiques de la fauna i flora de l’entorn i les bones pràctiques de navegació que hauran de tenir en compte.

La protecció del medi natural que ens envolta fa possible la nostra forma de vida. De la nostra estima per la mar i per aquesta terra, neix el nostre ferm compromís per cuidar-la. Col·laborem amb el GOB Menorca en la neteja anual de platges i en la protecció de la posidònia, fem servir productes ecològics per netejar les nostres embarcacions, i transmetem aquests valors a tots aquells que decideixen navegar amb nosaltres.

“Treballar respectant el Parc Natural de s’Albufera des Grau sempre serà la nostra màxima prioritat.”

PAULINO MARIA COLL, IMPULSOR

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Moll des magatzems, Es Grau – Menorca

Connectau