Skip to main content

SOBRE RESTAURANT ES PINS

El restaurant Es Pins, del grup Set Hotels, és una mostra de l’excel·lent cuina de platja de Menorca, amb productes frescos i de proximitat. Estan especialitzats en plats de peix i arrossos acompanyats de receptes tradicionals menorquines.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Manuel Figueroa

Cheff

El restaurant Seth Es Pins, del grup Set Hotels, es troba a primera línia de la preciosa platja de Sant Tomàs, al sud de Menorca. En paraules del seu gerent, Lluís Febrer, constitueix la prova que a Menorca, a peu de platja, es menja bé, amb producte fresc i local. Mirant a la mar, Es Pins està especialitzat en cuina de peix i arrossos, que complementen amb receptes de tradició menorquina. Com no podria ser d’una altra manera, el seu punt fort és el peix fora de carta seleccionat cada dia.

La història d’aquest restaurant es remunta al 1988, durant els inicis del grup turístic, i any en què obre les portes el local precursor des Pins, que ja pertanyia a la família Mercadal. És rellevant perquè el projecte comptava ja aleshores amb la màxima implicació i afecte de la família.

Amb els anys Es Pins ha crescut seguint la senda i filosofia de Set Hotels: el compromís mediambiental, l’eficiència en energia i gestió de residus, i l’aposta pel que és local. No emprar plàstic d’un sol ús, el material reciclat i un exhaustiu pla de formació i control de qualitat són senyals distintius d’aquest restaurant.

“Conèixer el nostre producte local té molt més valor per al visitant que abans. Això ha beneficiat l’illa i als que treballam amb producte de Menorca.”

LLUÍS FEBRER, MAITRE

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Urbanización Santo Tomas, s/n, 07749 Santo Tomas, Menorca.

Connectau